Hort

ESTAT DE L'HORT (FEBRER 2016)

Hola a tothom! Vet aquí un petit reportatge de l'estat de l'hort.

Per començar, la "bateria" de bròquils i bròcolis, que malauradament se'ns estan espigant sense haver fet unes capces grosses i atapeïdes... El que haurien de ser els típics bròcolis apinyadets creixen de cara a fer flor (que és el que són)... Encara són, però, comestibles i si algú està interessat a baixar a plegar-ne ens ho pot dir (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) i quedem (alguna tarda, algun migdia, el cap de setmana...) (gratis!).

vg1 01

Al costat dels bròquils, una primera renglera d'enciams:vg1e 01

 

I després bledes i espinacs (d'aquests en queden pocs) i el mateix, si voleu baixar a agafar-ne, ens ho dieu i quedem:

vg2 01

 

Unes fantàstiques bledes per al malson dels més menuts... (però fan goig!).

bl 01

 

A la jardinera, més bròquils i enciams i ruca i raves (encara petits):

j1 01

j2 01

j3ru 01

 

...i a l'altra meitat, enciams (sí, més!) i pèsols i faves (que unes notícies enrere es van sembrar):

fpe1 01

 

...els enciams, de més a prop:

fpe2e 01

 

...les pesoleres:

fpe3p 01

 

...i les faveres (ja florides, les més grans!):

fpe4f 01

 

fpe5ff 01

 

Les plàntes, doncs, força bé, de moment. Esperem que no faci una supergelada... (Les gelades "normaletes" no els fan mal a aquestes plantes).

Per altra banda, i per si no ho sabeu, us explico que uns pispes ens van obrir la caseta i se'n van endur "totacosametàl.lica": aixades, càvecs, pales, fanga, rasclets, carretó, tisores de podar, plantadors... (Des de l'ajuntament ja ens han fet reparar la porta, que havia quedat molt malmesa)

Així que ens hem quedat ben fumuts! L'únic consol és que ja hi ha molta feina feta i que ara, baixant un caveguet cada vegada que s'hi va, ja fa el fet. I quan haguem de fer feines grosses, ja ens organitzarem.

I per altra banda, i donant-vos la tabarra com sempre, recordar-vos que l'hort està obert a totes les famílies de l'escola i que si esteu interessats a treure-hi el nas, per fer feina, per collir-ne productes (for free, for free) o només a visitar-lo (que també s'hi val!), només cal que ens ho digueu al mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i ens posarem d'acord. APA, ANIMEU-VOS!

I per ara, res més. Fins aviat!