MÀGIA

magiaLa màgia és l'art més antic que coneixem, ja els antics egipcis practicaven màgia, és un llenguatge universal i que connecta les diferents vessants de l'art i les ciències. Barreja tècniques de cinema, de teatre, de música, ball, malabars... és l'art més complert i internacional.

A més a més és una activitat divertida i que ens transporta a altres mons d'il·lusió i fantasia, ens permet deixar anar la imaginació i volar en un instant màgic.

Per al nen, cada joc de màgia és un descobriment que el permet desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva destresa manual i física. Moltes vegades l'engany es troba en una distracció o un component més artístic que tècnic, l'alumne resoldrà auestes situacions aprenent com comunicar-se amb el públic.

Dominar tècniques i recursos màgics faran que l'alumne estigui preparat per a afrontar millor problemes i relacions interpersonals. Els jocs de màgia es basen en un secret que l'alumnat guardarà, aquest fet proporciona una gran empatia i relació amb l'equip de monitors establint una gran connexió que permetrà treballar com un gran equip màgic. Les vergonyes i els nervis són les primeres en marxar, ja que no només realitzem un treball teòric màgic sinó una part de pràctica dels jocs de màgia i exposició davant de la resta dels alumnes de forma constant.

En les sessions ells són els protagonistes, fent uns jocs de màgia en què cadascú va forjant el seu propi estil, amb creativitat, passió i perseverança.

L'objectiu és que els alumnes aprenguin els coneixements bàsics de la màgia, les tècniques teatrals i de malabars adients per tal que puguin realitzar els seus jocs de mans amb creativitat davant d'un públic.

Amb l'ajuda d'un mag professional, els petits mags aniran aprenent diferents disciplines màgiques, com són: la màgia de proximitat, la cartomàgia, la numismàgia, màgia de close-up, entre d'altres.

A final de curs els alumnes hauran après centenars de jocs de màgia, tindran la destresa física per fer-los i seran capaços de fer-los sense la necessitat de objectes màgics, sinó amb tot allò que els rodeja; i el més important, tindran l'habilitat de parlar i mostrar-los en públic.

 

A qui va adreçat: a nens i nenes de 4t, 5è i 6è
Horaris: Dimecres de 16:30 a 17:30
Preu: la quota és de 210€ euros anual (material inclòs). Es pagarà amb 3 quotes de 60€, 75€ i 75€ mitjançant domiciliació bancària. Els pagaments els gestiona el Mag Àlex directament.
Organitza: Mag Àlex Ferrer (www.magalexferrer.com)

Print Email