IOGA EN FAMÍLIA

ioga

Es un espai distès i relaxat, a on parem el tràfec de les nostres vides, per dedicar-nos a trobar-nos en família i compartir el moment de la manera més lúdica, didàctica i divertida que ens ofereix el ioga.

Objectius

Fomentem el vincle entre pares, mares, filles i fills, a través de l’expressió del cos, del joc, de la comunicació i del treball en equip.

Potenciem la imaginació, el bon humor i la creativitat. Fomentem aspectes importants com la lateralitat, la coordinació, l’equilibri, estrategies emocionals, pau interna, al mateix temps que mantenim els ossos forts, la musculatura flexible i tonificada i adquirim una bona postura corporal.

Metodologia

Anirem treballant tots els aspectes que ens ofereix el ioga. Durant la sessió anirem aprofundint en cada tema important i sempre hi haurà la porta oberta per a tot el que vagi sorgint espontaneament, i així poder cubrir les necessitats del grup en cada trobada.

 

Què cal portar:

Estoreta, roba còmoda, la sessió es fa descalç, cal portar mitjons i també jersei per a la relaxació.

 

A qui va adreçat: a nens i nenes de totes les edats (mare/pare+filla/fill)

Horaris: dimarts de 17:45 a 18:45 hores

Preu

La quota mensual és de 25 euros per família,que s'han de pagar directament a la monitora, JUDITH ROMA que és també la persona de contacte d’aquesta activitat.

La monitora és: Judith Roma (Telf: 603382760). 

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.