DANSA

DANSA, COS I MOVIMENT

 

Dansa P4 i P5

L’objectiu d’aquestes classes és oferir als més petits la possibilitat d’introduir-se en el món de la dansa, per tal de conèixer, descobrir i endinsar-se en aquesta disciplina artística. La dansa, així com el moviment és un fet constant a la nostra vida quotidiana. En aquest sentit,considerem que cal incidir en el treball de la dansa dés important que aprenguem a prendre consciència del nostre cos, de saber com es mou, quines possibilitats té i què podem dir i expressar a través d'ell. En aquesta primera fase més introductòria es donarà especial èmfasi a la particularitat de cada nen o nena, a la seva creativitat, descobriment i exploració envers el moviment del seu propi cos. Tot i així, les classes estaran guiades per una línia molt clara amb l’objectiu de potenciar itreballar aspectes com la coordinació, el ritme, la resistència, la flexibilitat, l’equilibri, la força, l’impuls o l’expressivitat.

Dansa 1r a 6è

La dansa, així com el moviment és una eina molt útil per a treballar amb infants. Alhora que exerceix un treball sobre el cos també potencia l’expressivitat del nen o nena i la seva capacitat de comunicació i relació amb els altres. És per això que considerem que és molt important incidir en el treball d’aquesta disciplina artística. L’objectiu d’aquestes classes és donar a conèixer i endinsar-se en el món de la dansa, per tal d’incidir ipotenciar les possibilitats de moviment del nostre propi cos i la seva expressivitat.

Les sessions es dividiran en una primera part més tècnica,treballant aspectes com el ritme, la coordinació, la resistència,la flexibilitat, la força, l’equilibri o l’impuls i una segona part més creativa. En aquesta segona part es potenciarà la particularitat de cada persona, utilitzant la dansa i els coneixements adquirits a la primera part, com una eina per a la creació.

Aprendrem a expressar-nos a través del cos, creant petites peces a nivell grupal o individualment.

 

 dossier dansa

A qui va adreçat: a nens i nenes de P4 a 6è


Horaris:
P4 i P5 dimarts de 16:30 a 17:30 hores
1r, 2n i 3r dijous de 16:30 a 17:30 hores
4t, 5è i 6è dimecres de 16:30 a 18:00 hores


Preu: la quota mensual és de 27,50 euros (que es pagarà mitjançant domiciliació bancària)
Monitora: Núria Rocamora