INFORMACIÓ GENERAL

Inscripcions 2019/2020

1. COM APUNTAR-S'HI

El sistema d’inscripció és el següent:

 1. Les inscripcions s'han de fer a través del  web de l’AMPA.
 2. S’obrirà el període d’inscripcions el dia 5 de juny a les 22:00 hores i es tancarà el dia 9 de juny a les 22:00 hores.
 3. Quan  tingueu  la  plaça  confirmada  rebreu  un  correu  electrònic.
 4. Un cop  rebut  haureu  de  fer  el  pagament de la matrícula dins el termini marcat
  (per transferència bancària fins el dia 9 de juny o presencialment a l’escola el dia 10 de juny de 16:00 a 18:00 hores) per confirmar la plaça.

  En  el  cas  de  no  rebre  els  diners  de  la  matricula  dins  aquest  període, es donarà de baixa la inscripció.
  En cas que feu la matriculació fora dels dies assenyalats, per motius organitzatius, l’AMPA no podrà garantir la inscripció de l’alumne.

 5. A partir del 17 de juny es faran públics als taulells d’anuncis de l’escola els llistats d’activitats extraescolars del curs 2019-20.
 6. Durant la setmana del 9 al 13 de setembre hi haurà la possibilitat de fer canvis de darrera hora en les inscripcions sempre que hi hagi disponibilitat de plaça. (els canvis es faran a través del correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
2. PAGAMENT DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
 • Les activitats gestionades per Vostra Cuina (Teatre, Dansa, Taller d'Art i Fet a mà), els pagaments són mensuals i es carreguen al compte bancari on es facturen la resta de rebuts. En aquest cas es facturaran 9 mensualitats (d'octubre a juny).
 • Les activitats de Natació, Bàsquet/Multiesport, Escacs, Anglès, Batucada, Ioga en Família, Teatre per adults, Costures a l'aire per adults i Pilates els pagaments els gestiona directament l'entitat o monitor que dur a terme l'activitat. En aquestes activitats el fraccionament de pagaments va en funció de cada organitzador (veure detall de cada activitat).
 • En el cas que no estigueu al dia de les quotes de l’AMPA no s’acceptaran les inscripcions.
 • En concepte de matriculació s’aplicaran les següents tarifes:

1 activitat: 10 € de matriculació per alumne

2 activitats o més: 15 € de matriculació per alumne, no per activitat

 • Per confirmar la plaça s’haurà de fer l'ingrés al compte de l’AMPA
  ES32 0081 0561 1100 0142 0252
  fins al 9 de juny posant en el concepte NOM alumne + Activitat/s o presencialment a l’escola, el dia 10 de juny de 16:00 a 18:00 hores (a l’edifici del carrer de l'Estrella, núm. 5).
 • L'import de la matrícula no serà retornat en cas que l’alumne finalment no inicii l'activitat o activitats per la que s'ha fet el pagament (exceptuant si l’activitat queda anul.lada des de l’organitzador)
 • És important  tenir  present  que en  cas  de  voler donar  de baixa un alumne  d’alguna activitat  cal fer-ho 7 dies feiners abans de final de mes, i sempre per escrit a través de l'adreça aThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 • En cas contrari no se'n podrà retornar l’import. 
 • A partir del mes de maig no es podrà donar de baixa cap alumne de cap activitat extraescolar.
3. INFORMACIÓ IMPORTANT
 • Totes les activitats tenen un límit de places i es respectarà de manera estricta l’ordre d’arribada a l’hora de la matriculació. Igualment, però, en cas contrari, si el nombre de places és insuficient, l’AMPA es veurà obligada a anul·lar l’activitat.

 • El 17 de juny, als taulells de l’entrada dels dos edificis, s’anunciaran les llistes amb els alumnes admesos a cada activitat.

 • Durant el mes de setembre (es concretarà dia/hora llavors) es farà la reunió informativa de l'activitat de Natació, junt amb el representant de Qwellness, on se n'explicarà el funcionament específic i es resoldran els dubtes que es puguin generar.

 

Les persones responsables de les activitats extraescolars són: 

 • Núria Roqué: Coordinació
 • Marta Roig: Teatre, Dansa i Pilates (Adults)
 • Roser Puigdellívol: Anglès, Fet a mà i Bàsquet / Multiesport
 • Estel Barbé i Georgina LLonch: Natació
 • Pili Jiménez: Taller d’art i Escacs

 El correu de contacte per a qualsevol consulta és: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.